Goedkoop naar Curaçao, Aruba en Bonaire

Goedkoop naar Curaçao, Aruba en Bonaire? Door de toenemende concurrentie worden vakanties naar de Nederlandse Antillen steeds goedkoper.

Op het onlangs gehouden jaarcongres van de 50-jarige Nederlandse reisorganisatiebranche ANVR werd melding gemaakt van een enorme groei van het aantal vakanties naar Curaçao. Naar verwachting rekent het toeristenbureau op Curaçao dit jaar op een record van 200.000 bezoekers uit Nederland.

Goedkoop naar Curaçao, Aruba en Bonaire

Goedkoop naar Curaçao strandenDoor een prijzenoorlog van de Nederlandse reisorganisaties kunt u tegenwoordig goedkoop naar Curaçao, Aruba en Bonaire vliegen. Een vakantie op deze eilanden is hierdoor in veel gevallen goedkoper dan op de overvolle Canarische Eilanden, ondanks dat het twee maal zo ver vliegen is.

In tegenstelling tot de Nederlandse Antillen – dat door de prijzenslag in de reisbranche goedkoper wordt – stijgen de kosten van een vakantie naar de Canarische Eilanden de laatste maanden juist. Dit wordt mede veroorzaakt door het wegvallen van andere populaire (winterzon) bestemmingen als Tunesië, Egypte en Turkije ten gevolge van de toenemende onveiligheid door terroristische aanslagen in deze landen.

Goedkoop naar CuraçaoKLM, TUIfly en Corendon zetten meer vluchten in van Amsterdam naar Curaçao en ook Thomas Cook (bekend van Neckermann) gaat naar het toeristeneiland vliegen. Tevens is het aanbod vanaf buitenlandse luchthavens als Düsseldorf (o.a. Air Berlin) en Brussel de laatste tijd toegenomen, waardoor u goedkoop naar Curaçao en de andere eilanden kunt vliegen.

Tot voor kort werkten KLM en TUIfly samen met InselAir voor lokale vluchten tussen de eilanden. I.v.m. teveel uitvallende en vertraagde vluchten is deze samenwerking opgeschort en moeten vakantiegangers voorlopig zelf hun lokale vluchten boeken bij InselAir. Daarnaast zijn er op de Antillen serieuze plannen om de verbindingen tussen Curaçao, Aruba en Bonaire met snelle veerboten te gaan onderhouden.

Nieuwsgierig geworden en wilt u ook goedkoop naar Curaçao, Aruba of Bonaire? Kijk dan snel naar de aantrekkelijke aanbiedingen van de verschillende touroperators op onze site.